Fasadevask

Her hos Grashei Service påtar vi oss de aller fleste tjenestene som omfatter fasadevask! Vi vasker alle husets overflater meget skånsomt med softwash-metoden. Dette er en amerikansk vasketeknikk som er utprøvd og testet i flere tiår. En teknikk vi er spesielt trent i å gjennomføre.

Det er veldig viktig å vaske skånsomt for å bevare både treverk, mur og maling lengst mulig. Fordelen med softwash er at denne vaskemetoden ikke skader kledningen på boligen. Noe som for eksempel høytrykksspyling kan gjøre.

Fasadevask bevarer huset året rundt

En fasadevask utføres ikke kun fordi huset skal se rent og pent ut. Sannheten er at en utvendig vask av huset er like viktig som maling og beising. Det tar vare på og bevarer huset eller bygget.

Husk at fasaden på bygningen gjennom hele året er utsatt for vær og vind, eller trafikkforurensing og mye mer for den saks skyld. Med tiden tærer alle disse elementene på veggene som beskytter deg mot vær og vind.

En fasadevask beskytter veggene som beskytter deg

Investerer du i en profesjonell fasadevask er du sikker på at huset ditt får beskyttelsen det trenger for å beskytte deg. Får alger, sopp og fuktighet virke over tid kan det forårsake råte. Dette kan bli veldig dyrt for deg. Hos oss anbefaler vi en fasadevask minst én gang i året.

Om du skal male huset eller bygget bør du alltid foreta en fasadevask i forkant. Dette sørger for et godt fundament og gjør at malingen varer lenger.

Kontakt oss for en profesjonelt utført fasadevask, som ikke ligner noe annet!

Trenger du en av våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle