Takbehandling

Det er en god grunn til at vi heller ønsker å sprøyte tak, og det er at vi vil unngå unødvendig aktivitet på taket. Samtidig vil denne formen for behandling være mye mer skånsom for takstein og andre detaljer i takarealet.

Måten dette gjøres på er at vi sprøyter inn taket med vårt rengjøringsmiddel Viking F1. Deretter skyller vi av nødvendige detaljer. Taket vil da i et omtrentlig tidsrom fra 7-12 måneder bli rensket for mose og andre organismer. Denne behandlingen vil beskytte taket i mange år fremover.

Rengjøringsmetoden er svært effektivt gir umiddelbare resultater. Dette er en metode som funker godt for alle typer tak, og særlig skjøre tak.

Takvask med høytrykk er ikke å anbefale, så vårt nye rengjøringsalternativ tar mer og mer over i markedet. Det viser veldig gode resultater år etter år. Har mosen ligget på taket i 10-15 år, kan den ligge i 7-12 måneder til.

Du vil se synlige endringer fra behandlingsstart.

Trenger du en av våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle