Takvask

I løpet av tiden som går samler sot, lav og bioavfall seg i store mengder på taket ditt. Dette er er gode forhold for mose. Ettersom mosen vokser på taket er det muligheter for at fukt oppstår under taksteinene. Dette skjer fordi mose suger til seg alt av vann og fuktighet.

Mose kan, i ytterste konsekvens og i kombinasjon med fuktighet, føre til at taksteinen sprekker opp om vinteren. Om vintere fryser nemlig mosen og utvides. Dette kan føre til et ødelagt tak. En gjennomført og profesjonell takvask vil hindre dette.

Forebygging av mose på tak og i takrenner er viktig. Særlig på skyggesiden av taket, der mosen trives best. Det er lurt å fjerne kvister, grener og løv som legger seg i stengslene på taket.

Siden takrenner er kilde til vannlekkasjer, er det viktig å rense takrenner for å forhindre dette.

Grashei Service anbefaler årlig taksjekk med takvask. Her ser vi etter skader på takstein, tette takrenner og mose. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og et godt tilbud!

Trenger du en av våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle