Utvendig rengjøring

Det er fristende å hoppe rett ut i det varme været og benytte seg av mulighetene du har, men det er én ting å tenke på. Har du utearealer bør vask av utemiljø utføres hvert år før du benytter deg av arealene for å fjerne alt som har hopet seg opp der under vinteren.

Vi hjelper deg med vask av utemiljøer og arealer. Om du trenger hjelp til å vaske en gårdsplass, betongplatting eller annet uteområde så fikser vi det.

En årlig vask og et godt vedlikehold hjelper uteplassen eller utearealet ditt å holde seg fint år etter år.

Har du en mur med mye mose er ikke dette veldig pent. Det skader inntrykket av uteområdet ditt. Kontakt oss så spyler og vasker vi det rent, slik at alt blir innbydende igjen.

Mur, betong og stein blir påvirket av utemiljøet over tid. Dette kan føre til ødeleggelse og errosjon. Dette skjer ikke når du bruker et profesjonelt rengjøringsbyrå som oss.

Vi vasker også overflater som tåler litt røffere behandling. På den måten kommer ikke mugg, sopp, lav og mose tilbake så lett.

Trenger du en av våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle